Souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR

Souhlas se zpracováním osobních údajů

 V souladu s ustanovením § 89 odst. 3 zák. č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích, v účinném znění, si Vás tímto dovolujeme informovat, že tyto internetové stránky využívají pro svou činnost soubory cookies, tedy Vaše soubory cookies, včetně trvalých, zpracováváme.

Tímto udělujete obchodní Dmytro Mandzyuk, místem podnikání Brno-střed, Černá Pole, Milady Horákové 1956/11, IČO: 28058925, Úřad příslušný podle §71 odst.2 živnostenského zákona: Magistrát města Brna (dále jen „Správce“) souhlas, aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „obecné nařízení o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto Vaše osobní údaje: IP adresa 46.28.105.2.

Tyto údaje budou zpracovávány za účely zařazení do databáze, reklamními a marketingovými, tj. zejména zasílání reklamních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků a nabízení služeb.

Tyto údaje budou Správcem zpracovávány pro účely přímého marketingu po dobu 10 let, nebo dokud tento souhlas neodvoláte. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky.

S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv Brno-střed, Černá Pole, Milady Horákové 1956/11, PSČ 602 00.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů máte právo vzít souhlas kdykoliv zpět, požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů a v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Udělením tohoto souhlasu prohlašujete, že jste si vědomi, že tento souhlas udělujete na základě své svobodné vůle.